Osaka succesvol in limburg

DSC_8274

 

Osaka jeugd knalt in Limburg

Afgelopen vrijdag 6 februari reisde een aantal leden en aanhang van Dojo Osaka af naar Limburg voor een Kyokushin karate toernooi voor de jeugd en een Tanto jutsu seminar voor de volwassenen. De coaches van Osaka vonden dat drie stoer meiden van de jeugd hier klaar voor waren en dat bleek uit de mooie partijen die gevochten zijn. de groep werd in poules verdeeld. De dames vochten sterk, luisterde goed naar de coaches en varieerde goed in het trappen en stoten. Blokte goed en de aanvallen waren bewust, beheerst en sterk. Wendy van Leeuwen mocht als eerste de spits afbijten en vocht erg sterk. Helaas was haar tegenstander net even sterker en won de partij. Maar wendy liet zich niet op haar kop zitten en kwam ijzer sterk in de 2e partij terug. De partij was wederom mooi om te zien, beide dames waren goed in het aanvallen en blokken van de aanvallen. Het spel ging gelijk op en dit was ook de uitkomst van de scheidsrechter. Nanna Koemans moest tegen een dame die een hogere band heeft en een stukje groter was dan haar zelf. Ze liet zich hierdoor niet intimideren en vocht goed terug, ze liet heel goed zien dat her met haar niet te sollen viel maar helaas was haar tegenstander toch net even wat beter. Voor Dianne Messemaker was het een debuut, haar allereerste wedstrijd. Ze vocht erg beheerst en netjes, luisterde goed en voerde de juiste technieken uit waardoor ze naar de eerste plek kroop. De uitkomsten die avond voor de jeugd was dus 1e en 2e plek voor Wendy van Leeuwen, 2e plek voor Nanna Koemans en 1e plek voor Dianne Messemaker. Een pracht uitkomst en wederom iets waar Dojo Osaka trots op kan zijn. Het was een gezellige top avond en voor herhaling vatbaar.

DSC_8304

DSC_8389

Na de jeugd partijen was er voor de volwassenen een seminar voor Tanto Jutsu. Hier deden 3 volwassen van de Dojo aan mee. Ook dit was zeer goed georganiseerd door de Ashigaru Dojo’s. Ook hier werden prijzen aan toegekend en buiten de 4e (Floris Hoek), 10e (Rob de Groot) plaats kreeg deelnemer Timon Barnard (11e plek) de spiritprijs van de dojo uitgereikt. Een zeer geslaagde avond dus!

DSC_8698

DSC_8304